avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amnistie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

amnistie

buna seara
sa presupunem ca va fi data o ordonanta de amnistie....care este procedura? de exemplu daca am un dosar pe rol si termenul va fi dupa emiterea ordonantei....la urmatorul termen claseaza dosarul? iar daca un dosar este in faza de urmarire penala procurorul claseaza dosarul pe baza ordonantei?

Alte discuții în legătură

Ordonanta politistului poate anula o hotarare judecatoreasca? barandaniel barandaniel buna ziua intr-un dosar de la jud.s 2 judecatorul caseaza ordonanta primului procuror care mentine ordonanta procurorului de caz prin care se claseaza ... (vezi toată discuția)
Continuarea urmarii penale stelu2015 stelu2015 In cazul in care suspectul a solicitat continuarea urmarii penale , procurorul mai poate dispune aplicarea art. 318 din ncpp ? (vezi toată discuția)
Referatul politiei si ordonanta procurorului nu intrunesc conditiile cerute de lege nela1961 nela1961 Buna seara, Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Daca referatul politiei judiciare nu indeplineste conditiile art.321 cpp si nici ... (vezi toată discuția)