avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Așteptam în spatele unei mașini să o depășesc, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Așteptam în spatele unei mașini să o depășesc, moment în care șoferița care a pornit motorul a dat cu spatele, lovindu-mă. Nu ne-am înțeles, am depus declarații la poliție iar mie mi s-a luat permisul. Cum mi-l pot lua înapoi?

Buna seara.
Va rog sa ma lamuriti intro situatie.
Mi-a fost suspendat permisul de conducere in urmatoarea situatie:
Asteptam in spatele unei masini sa o depasesc moment in care in aceasta sa urcat o doamna care a pornit motorul si a dat cu spatele lovinduma .nu ne-am inteles amiabil si am depus declaratii la.politie.dupa doua zile la ora 19 ma sunat un agent de la.politie si a spus sa ma prezint la sediul politiei cu actele masinii .am mers si dl. Agent mi a luat actele cu pretextul ca face copii si la intoarcerea din birou a vedit fara permis cu pretextul ca se suspenda pe perioada de 60 zile.cum pot sa imi iau inapoi permisul? Am vreo sansa?
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:55, 19 Decembrie 2018
7 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o cerere cu numar de inregistrare prin care solicitati eliberarea procesului verbal de contraventie care sa fie complet si corect completat. Depuneti o plangere contraventionala in termen de 15 zile de la data primirii procesului verbal la Judecatoria la care este arondat locul savarsirii contraventiei. Dupa depunerea plangerii contraventionale solicitati un certificat de grefa cu care va prezentati la politie s va recuperati permisul de conducere pana la solutionarea definitica a plangerii.
ing. Ioan Ciobanu
Daca intrebarea dvs a vizat modul in care puteti obtine permisul pana la judecarea contestatiei raspunsul anterior va edifica .Daca intrebati ce sanse aveti in castigatea contestatiei acestea sunt infime daca nu puteti proba cele sustinute in postare fie prin audierea unui martor,fie rint-o eventuala filmare daca acessta exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada Tommy95 Tommy95 Buna ziua , in seara asta am fost oprit de doi domni politisti care mi au luat permisul pentru ca am trecut pe rosu , as dori si eu ce pot face ca pot prelungi ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere ileana7 ileana7 Buna ziua, Lucrez in Austria , ca sofer, unde am obtinut si permis de conducere. Am ajuns in Romania cu masina Nisan si o platforma ce a depasit ... (vezi toată discuția)
Am închiriat o mașină în spania pentru perioada unei vacanțe de 15 zile, dar mi-a fost suspendat carnetul. există vreo posibilitate să-l recuperez? carmen bodeanu carmen bodeanu Bună ziua! Există vreo posibilitate in următoarele 15 zile suspendarii carnetului să folosesti pe teritoriul altei tări din UE(Spania)o masina pe care ... (vezi toată discuția)