avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare

Am vandut un apartament prin acte scrise de mana(cu martori).
Noii proprietari nu vor sa facem acte notariale, cu motivul ca nu au bani.
Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:53, 16 Noiembrie 2009
Daca actul nu este in forma autentica este nul.
Asa ca ei il pot doar folosi.
buna ziua!
pot folosi inscrisul pt a obtine in instanta o hotarare care sa tina loc de act de vanzare cumparare, dar si pt o astfel de actiune este nevoie de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare- cumparare teren extravilan popmari popmari Buna ziua, Am cumparat unn teren extravilan ocazie in care am incheiat un contract de vanzare cumparare scris de mana , avand si martori. Ne-am inteles sa ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Valoare act scris de mana alexmar alexmar as dori sa stiu daca se considera ca autentic un act scris de mana, si semnat de martori, prin care un cetatean vinde unei alte persoane o parcela de teren. ... (vezi toată discuția)