avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mobile working
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mobile working

Buna ziua,
am rugamintea sa-mi spuneti daca exista reglementari in Romania pentru mobile working.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Angajat pentru o firma din danemarca, in romania? alinmihaitatanasa alinmihaitatanasa Buna ziua, Lucrez de 3 ani pentru o firma din Danemarca unde si locuiesc. In urmatorii doi ani, impreuna cu familia dorim sa ne mutam in Romania si dorinta ... (vezi toată discuția)
Permis de lucru pt gibraltar annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Am si eu o nelamurire...incerc sa gasesc informatii referitoare la permisele de lucru pentru Gibraltar. Am gasit ca pentru Living & Working se ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru o persoana adoptata alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa-mi spuneti, in cazul unei persoane adoptate la vârsta de 10-15 ani, în anii 1945-1950, dacă în certificatul de naştere [b]după ... (vezi toată discuția)