avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspundere Edenred in caz de furt
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspundere Edenred in caz de furt

Buna ziua,

Ce rapsundere are Edenred fata de mine, utilizatorul cardului electronic de tichete de masa, in situatia in care cardul a fost pierdut si folost de persoana cine a gasit cardul. De mentionat e faptul ca cardul a fost pierdut sambata, cei de la Edenred lucreaza luni-vineri, si pana la observarea pierderii cardului, urmat de incercarea de blocare prin intermediul operatorului telefonic, fara sucess, pentru ca nu lucreaza in weekend, pana la blocarea cardului pe platforma online, a trecut aproximativ 40 de minute, si a fost efectuat 5 tranzactii. I-am contactat telefonic, azi in data de 17/12/2018 ca sa se restituie fondurile consumate catre contul meu, dar ei zic ca nu au nici o raspundere, si este paguba mea. Este adevarat. sau merita sa ma adresez la ANPC?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:19, 17 Decembrie 2018
Nu au nici o raspundere in caz de furt, este raspunderea dvs.
Daca aveti descarcata aplicatia in telefon, puteati sa-l blocati direct din aplicatie, la telefon il puteti bloca non-stop si la fel intrand pe pagina lor de internet.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange - numãrul cu suprataxã 1280 Istvan73 Istvan73 Buna ziua! In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)