avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa II munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa II munca

Pe cartea de munca am trecuta Grupa II munca in perioada 1999-2003. Pe contul online de la Casa de pensii in perioada 01.04.2001 - 2003 este trecut ca am lucrat doar in conditii normale. Este corect? Nu trebuia cineva de la resurse umane sa inscrie Grupa II de munca in Revisal de la 1.04.2001-2003 pana in momentul cand mi s-a inmanat cartea de munca in 2011 ?Acum ce trebuie sa fac ca sa dovedesc acest lucru?Sa cer adeverinta in perioada lucrata si sa o duc la casa de pensii, sau sa o pastrez pana cand va veni momentul pensionarii?
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
mon73key, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:15, 17 Decembrie 2018
Grupa II de munca nu se opereaza in Revisal .... iar in perioada respectiva, nici nu exista acest program.
Va mai fi nevoie de adeverinta din care sa reiasa perioada lucrata cu grupa II de munca in momentul indeplinirii conditiilor de pensionare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca perioada desfasurata in grupa a II-a de munca este mentionata in carnetul de munca, atunci nu mai este nevoie de adeverinta.

Daca nu este mentionata, atunci este nevoie de adeverinta la care se ataseaza copie de pe documentele interne (decizia prin care sunteti nominalizat ca beneficiar de grupa de munca in perioada respectiva etc.).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Grupa II a fost pana la 31/03/2001.
Incepand cu 01/04/2001 s-a lucrat in conditii de munca:
-Normale
-Deosebite
-Speciale
-Alte conditii
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii periculoase mon73key mon73key In perioada 01.04.2001 - 2003 am lucrat la CFR si am trecut pe cartea de munca spor conditii periculoase in suma de ... conform CCM, la fel ca si inainte de ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar din anul 2009.. in timpul serviciului nu am beneficiat ... Ion Popi Ion Popi Sunt pensionar din anul 2009.. In timpul serviciului nu am beneficiat de grupa de munca dar dupa iesirea mea la pensie,s-a acordat aceasta categorie ... (vezi toată discuția)
Meseria sticlar si conditii de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!vreau sa va intreb:daca ii nascut in 1971 si are meseria de sticlar,mai beneficiaza de grupa 1? va multumesc (vezi toată discuția)