Pe cartea de munca am trecuta Grupa II munca in perioada 1999-2003. Pe contul online de la Casa de pensii in perioada 01.04.2001 - 2003 este trecut ca am lucrat doar in conditii normale. Este corect? Nu trebuia cineva de la resurse umane sa inscrie Grupa II de munca in Revisal de la 1.04.2001-2003 pana in momentul cand mi s-a inmanat cartea de munca in 2011 ?Acum ce trebuie sa fac ca sa dovedesc acest lucru?Sa cer adeverinta in perioada lucrata si sa o duc la casa de pensii, sau sa o pastrez pana cand va veni momentul pensionarii?
Daca perioada desfasurata in grupa a II-a de munca este mentionata in carnetul de munca, atunci nu mai este nevoie de adeverinta.
Daca nu este mentionata, atunci este nevoie de adeverinta la care se ataseaza copie de pe documentele interne (decizia prin care sunteti nominalizat ca beneficiar de grupa de munca in perioada respectiva etc.).
Conditii periculoase
mon73key
In perioada 01.04.2001 - 2003 am lucrat la CFR si am trecut pe cartea de munca spor conditii periculoase in suma de ... conform CCM, la fel ca si inainte de ... (vezi toată discuția)