avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand se dau banii de indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand se dau banii de indemnizatie?

Deoarece fetita mea a inplinit 5luni,as dori sa stiu si eu cand se dau banii de indemnizatie,dosarul fiind depus ininte cu 2zile de a se suspenda contractul meu de la firma .Pana acum nu am primit nici o decizie si nici o confirmare ,de aceea as dori sa stiu cand vin acesti bani ca am si eu nevoie ,si de altfel toate mamele au ....
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:22, 16 Noiembrie 2009
Vreti sa fiti mai explicita? Cand anume (pe ce data) s-a suspendat contractul dvs? Cum ati depus dosarul pentru indemnizatie inainte de suspendare, daca la dosar se cere dovada suspendarii contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea mai devreme din ccc la munca AnaMariaBotez AnaMariaBotez Buna ziua. As dori o informatie din partea dvs. In ianuarie 2018 fetita mea implineste 2 ani, ceea ce inseamna ca eu trebuie sa ma reintorc mai devreme la ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului si daca da, ce pasi urmez? gabi_2_ela gabi_2_ela Buna ziua. Momentan ma aflu in CCC pana sambata [b]27.august.2011[/b] ( data cand bebe implineste 2 ani) .Acum sunt insarcinata cu cel de-al doilea copil ... (vezi toată discuția)