avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcerea mai devreme din CCC la munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcerea mai devreme din CCC la munca

Buna ziua. As dori o informatie din partea dvs. In ianuarie 2018 fetita mea implineste 2 ani, ceea ce inseamna ca eu trebuie sa ma reintorc mai devreme la munca. Tatal nu va sta acasa(nu ii permite jobul).
1. Ce acte sau dosar trebuie sa depun pt intoarcerea mai devreme la munca?
2. Eu nu ma mai intorc la locul de munca unde am cim suspendat(cand am plecat firma era in insolventa, am plecat cu certuri pt ca nu m i sau dat toti banii)
3. Trebuie sa mai iau ceva de la fostul angajor pt a ma angaja in alta parte? sau ma pot duce direct la noul angajator?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:09, 9 August 2017
La actualul angajator va trebui sa solicitati incetarea suspendarii CIM, iar apoi incetarea CIM, preferabil cu acordul partilor. La noul angajator va puteti angaja oricand, fara sa aveti nevoie de ceva de la vechiul angajator.
Atentie ! In momentul in care a incetat suspendarea CIM, sau v-ati angajat la alt angajator, obligatoriu trebuie prezentat la Agentia care plateste indemnizatia de CCC, decizia de incetare a suspendarii sau noul CIM. Tot la Agentie va trebui sa depuneti dosarul pentru stimulentul de insertie, daca reluarea activitati se face cu minim 60 de zile inainte de implinirea varstei de doi ani de catre copil.
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2017
LIVIU NISTEA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare job in concediul de crestere copil RoxanaMRadu RoxanaMRadu De un an si 7 luni sunt in concediu de crestere copil. Ar trebui sa ma intorc la munca pe data de 7 iunie cand copilul implineste un an si 11 luni. Recent am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie dupa intreruperea ccc Ale2784 Ale2784 Buna ziua! Sunt in concediu de maternitate pentru doi ani si vreau sa ma intorc la munca mai repede cu 6 luni (fetita mea are 1 an si 6 luni) doar ca nu la ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa ccc victoriagirjealiu victoriagirjealiu Buna ziua.as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a oferit un job care imi convine,dar sunt inca in concediu de crestere copil de pana la ... (vezi toată discuția)