avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitatea inscrierii in OAMMR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitatea inscrierii in OAMMR

in urma terminarii postlicealei FEG iasi am primit o adeverinta de libera practica valabila pana la sfarsitul anului respectiv caci am terminat in 2014
acum m-am dus la organizatia asistentilor medicali sa ma inscriu la ei si mi-au zis ca am de platit 700 ron din 2014 si pana in 2018 dar eu nu am fost niciodata inscris la ei ca NU am nici o diploma nici o adeverinta de la ei nu am NIMIC
va rog sa imi spuneti daca eu trebuie sa platesc acesti bani daca sunt ceruti legal
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:53, 19 Decembrie 2018
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Sau cautati pe site-ul lor...
Poate va ajuta aceste link-uri
[ link extern ]
[ link extern ]
in urma terminarii postlicealei FEG iasi am primit o adeverinta de libera practica valabila pana la sfarsitul anului respectiv caci am terminat in 2014
acum m-am dus la organizatia asistentilor medicali sa ma inscriu la ei si mi-au zis ca am de platit 700 ron din 2014 si pana in 2018 dar eu nu am fost niciodata inscris la ei ca NU am nici o diploma nici o adeverinta de la ei nu am NIMIC
va rog sa imi spuneti daca eu trebuie sa platesc acesti bani daca sunt ceruti legal
va multumesc
Daca copiati primul mesaj fara a citi macar informatiile oferite...mai greu sa va ajute cineva...
In cele doua link.uri primite aveti legislatia dupa care functioneaza acest ordin precum si o hotarare a dumnealor in care sunt stabillite anumite taxe...
revenind la mesajul anterior daca adeverinta respectiva a expirat eu nu am profesat ca asistent de farmacie de ce imi cere acea taxa???aaaaa si pe deasupra abia acum mi-a cerut si taxa de inscriere ...taxa pt certificat ...si inca o taxa nu mai stiu pt ce.....fiecare de cate 100 ron.....
ce sa fac????

daca nu ma mai inscriu in organizatia lor si reusesc sa ma angajez ce se intampla????

Alte discuții în legătură

Oblagativitatea de a fi membru oammr bogdans77 bogdans77 Buna ziua,m.am inscris in acest ordin in 2014 deoarece am fost obligata sa o fac, ca urmare a dorintei mele de a lucra in sistemul de sanantate.Nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)