avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Depozit bancar constituit din credit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Depozit bancar constituit din credit

in anul 2012 familia mea beneficia de subventii la incalzire de la primarie.La un moment dat sotia a luat un credit bancar,pe care,pana a-l folosi,la facut un depozit....acum primaria solicita restituirea subventiiei din data constituirii depozitului .
Este legal?sau trebuie informati ca acel depozit este de fapt un credit?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:14, 17 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depozitul bancar reprezintă bani economisiți, nu are nici o relevanță din ce sursă provine. Din el se putea plăti încălzirea fără să mai fie nevoie să apelați la subvenție din partea statului. Așa spune legea, ăsta e raționamentul prin care se interpretează legea. Legea stabilește ca cei care au la banca depozite în cuantum de peste 3.000 lei nu pot beneficia de subvenție pentru încălzire.

Dar, fiind tocmai din anul 2012, puteți contesta în instanță prin care să invocați prescripția.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la prescriptia extinctiva a dreptului de a cere executare silita pentru credite bancare SergiuSM SergiuSM Buna seara! In anul 2008 am contractat un credit bancar fara garantii ipotecare (credit de consum) de la Piraeus Bank. Am platit ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea cunoasterii codului fiscal Hiloyo1978 Hiloyo1978 Buna ziua, trimit in acest mesaj in speranta primirii unui raspuns la urmatoarea speta. In perioada 2006-2007 am oferit spre inchiriere apartamentul ... (vezi toată discuția)
Oug 99/2006 - contract economisire creditare Alexyo Alexyo Am incheiat un contract de economisire-creditare acum 3 ani si jumatate. Am solicitat un extras, iar prima aferenta anului 2009 nu a fost virata nici pana ... (vezi toată discuția)