avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mi-au luat pozele din telefon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mi-au luat pozele din telefon

Ce pot pati persoanele care imi ia pozele(poze obscene) din telefon fara voia mea, si spargandu-mi casa aratandu-sotului?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 06:56, 18 Decembrie 2018
eu ca cred ca pozele erau si pe alt telefon si erau facute de altcineva....si acum se razbuna pe dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire poză fără consimțământ pentru publicitate pe facebook PIC CATALIN PIC CATALIN Se poate da în judecată o firmă, pt că a folosit poze cu o persoană cu care nu avea contract, în mai multe postări pe facebook? (vezi toată discuția)
Poze ale unui minor pe site-uri de socializare fara acordul parintiilor Alina Berechet Alina Berechet Poate copia un străin poza unui copil minor și să o folosească pe site-urile de socializare fara acordul părinților? (vezi toată discuția)
Folosirea unei poze de profil fara acord Daniel Moisil Daniel Moisil Buna ziua, O persoana din cadrul unui ONG(probabil) a folosit o poza de grup de la profilul meu de facebook pentru a critica si a aduce acuze unor persoane ... (vezi toată discuția)