aemilius a scris:
Fratilor va rog sa ma ajutati.
Am avut o somatie de plata respinsa de judecatorie( inca nu stiu motivele ca nu este motivata ) insa pot sa va spun ca am formulat cererea pentru trei contracte deodata, in conditiile in care creditorul si debitorul sunt aceiasi in toate trei contractele iar finalitatea contractelor se refera la acelasi obiectiv ( practic este vorba despre un hotel unde patronul pe care il reprezint a executat servicii de proiectare, executie instalatii termice, executie instalatii sanitare, deci trei contracte ) si in conditiile in care og 5/2001 se refera la creanta si nu in special la contracte . Problema mea este daca pot sa ma folosesc acum de procedura prevazuta de oug 119/2007 , in conditiile in care cererea pe og 5/2001 a fost respinsa insa ea nu are autoritate de lucru judecat.
Va multumesc.
Poate ca nu ati respectat procedura prealabila a concilierii - avind in vedere faptul ca este ceruta in conditiile in care ati inteles sa va folositi de og.5/2001.
Aveti posibilitatea sa solicitati in temeiul oug 119/2007 emiterea unei ordonante de plata, de aceasta data fara a mai fi necesara procedura instituita de art.720 ind.1.