avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Amazon Germania restrictioneaza contentul din Prime ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Amazon Germania restrictioneaza contentul din Prime Videos pentru cetatenii EU, in pofida regulamentului 2018/302

Este normal ca Amazon Germania sa restrictioneze continutul video pentru cetatenii din tarile membre EU, conform regulamentului geoblocking 2018/302 , avand in vedere ca platim pentru acelasi serviciu? Din cate am inteles, incepand cu 3 decembrie, ar trebui sa dispara astfel de restrictii.

Nu am gasit niciun forum legat de drept in EU (m-am uitat de mai multe ori), asa ca am ales acest forum. Va rog sa mutati, daca am ales gresit.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
andrej, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate rezilia un contract cu o firma de telefonie daca acestia au modificat continutul ofertei initiale? catalinspiridon catalinspiridon La inceputul contractului am avut incluse in abonament 60 minute internationale pe mobil (Italia,Marea Britanie,Germania fara nici un fel de restrictii,tari ... (vezi toată discuția)
Roi asociatie de proprietari interzis caini pe iarba portocala123 portocala123 Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de cadrul legal in care o asociatie de proprietari poate impune noi reguli legat de calcatul ierbii intr-un complex ... (vezi toată discuția)
Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)