avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parcare/ garare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parcare/ garare autoturism

doresc sa stiu care sunt prevederile legale privind amenzile si orice alte masuri pe care ADP-ul le poate decide si pune in practica privind autoturismul meu stationat (in vederea predarii in cadul programului "Rabla") in zona blocului in care locuiesc, in conditiile lipsei locurilor de parcare platite disponibile?

Alte discuții în legătură

Autorizatie parcare bloc / adp+asociatie locatari dfalfa dfalfa Buna ziua, In zona in care locuiesc, nu s-au distribuit pana in prezent autorizatii / loc parcare. Saptamana trecuta, cei de la ADP au separat si trasat cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie parcare dfalfa dfalfa Buna ziua, In zona in care locuiesc, nu s-au distribuit pana in prezent autorizatii / loc parcare. Saptamana trecuta, cei de la ADP au separat si trasat cu ... (vezi toată discuția)
Parcari de resedinta Ion Florea Ion Florea Va prezint cazul meu: am avut contract cu ADP in 2009 pe un loc de parcare de resedinta aferent blocului in care locuiesc. Am autoturism si am avut de cand ... (vezi toată discuția)