avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Handicap grad mediu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Handicap grad mediu

Bună dimineața! As dori să întreb când pot ieși la pensie ,sunt născută în 25.05.1972 sunt persoana cu handicap gradul mediu ,dar 10 ani am lucrat în alte locuri de munca cu gradul de handicap avansat, am născut patru copii . Vă mulțumesc și aștept răspuns de la D-VOASTRĂ. O zi plăcută și frumoasă!

Alte discuții în legătură

Anul de pensionare ursuangelica ursuangelica Buna ziua .Revin la d-stra cu aceiasi intrebare pe care am pus-o vineri 11 noiembrie .Cind voi iesi la pensie de drept daca am nascut si crescut 3 copii , am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma depuneri unui dosar la directia de handicap ... rusualexandra rusualexandra Buna ziua, in urma depuneri unui dosar la Directia de Handicap Ilfov pentru incadrarea in grad de handicap accentuat avand in vedere avansarea unei bolii avuta ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie a persoanei cu handicap accentuat myra70 myra70 buna ziua am varsta 48 ani sunt nascuta in februarie 1970 si am vechime in acelas loc de munca 28 ani sunt angajata inacest loc de munca din 1990 luna mai pana ... (vezi toată discuția)