avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie creștere copil versus venituri din chirii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie creștere copil versus venituri din chirii

Buna ziua. As dori sa închiriez garsoniera proprietate personală, iar contractul sa fie înregistrat la ANAF. Întrucât sunt in concediu de creștere copil, le pot încasa pe amândouă lunar fără a mi se opri plata indemnizației? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil lili_l19 lili_l19 Buna ziua, Va contactez in legatura cu urmatoarea situatie. Am un apartament de 2 camere, achizionat prin Programul Prima Casa pe 30 de ani, pentru care ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. jotunder jotunder Bună ziua. Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. Fiind în șomaj, nu pot completa declarația 212 către ANAF pentru plata impozitului pe venit ... (vezi toată discuția)