sonrisa a scris:
Exista sanse sa demonstram ca intr-adevar acele avertismente au fost date pe motive reale?
Ca a fost concendiat fiindca nu mai aveam nevoie de o persoana cu calificarea lui?
Exista sanse ca suma ce trebuie sa i o platim sa se diminueze?
Am avocat, dar nu sunt multumita de felul in care abordeaza problema.
La intrebarile puse anterior, dumneavoastra sunteti singura in masura sa raspundeti, dumneavoastra trebuie sa aveti argumentele care sa sustina ca cele doua avertismente (de ce doua avertismente si nu un avertisment si dupa aceea sanctiune materiala???? :( #-o ) pe care le-ati dat au fost justificate. Opinia mea este ca amintirea "statutului" de salariat problema in acest caz (daca a fost facuta de avocatul dumneavoastra ) a fost o greseala majora. In instanta, singurele argumente pe care trebuia sa le sustineti si sa le argumentati pana in panzele albe erau cele legate de dificultatile economice care sa justifice desfiintarea postului.
Va recomand sa consultati si un alt avocat decat cel care v-a facut apararea in acest caz.
Sincer fara sa vad plangerea facuta de catre salariat si probele care au stat la baza apararii si care au facut obiectul intampinarii in instanta imi este foarte greu sa ma pronunt daca exista sansa de solutionare favorabila in recurs.
Daca sunteti interesata, contactatima in particular si putem discuta mai amanuntit. Datele de contact le gasiti in profil.
Succes !