avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... anaf
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anaf

buna seara.am fost la o banca sa scot un credit dar din motiv ca actul meu de lichidare de la o alta banca nu scria ce a scris in birou ma refuzat(acum nu mai apar cu creditl respectiv si am si dovada) am mers la o alta banca mi sa facut cererile pentru anaf si birou de credit nu mai apare si mi sa spus ca cum are anaful si dureaza cam 1-2 ore ma suna...se poate sa dureze mai mult pentru anaf daca sa mai solicitat si sapt trecuta?ma afecteaza cu ceva daca vreau sa iau credit?va multumesc

Alte discuții în legătură

Urgent Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua cat dureaza pana vine o hartie de clasare al unui dosar in care alcoolemia a iesit 0,00mg in sange? Vreau sa plec din tara. Si procurorul nu a vrut ... (vezi toată discuția)
Executare anaf amenda platita Cabinet expert mediu Cabinet expert mediu Cea mai tare chestie care mi se putea intampla. Primesc notificare de la banca ca am o poprire de la ANAF Ilfov pe contul de firma de 260 lei. Sun cca. 3 ore ... (vezi toată discuția)
Tbi credit ionuthau ionuthau buna ziua am ales o rata anul trecut la altex prin tbi credit in decembrie am primit niste bonusuri si am decis sa achit rata respectiva in total am sunat la ... (vezi toată discuția)