avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare ANAF amenda platita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare ANAF amenda platita

Cea mai tare chestie care mi se putea intampla. Primesc notificare de la banca ca am o poprire de la ANAF Ilfov pe contul de firma de 260 lei. Sun cca. 3 ore si in sfarsit iau legatura cu un domn, care-mi comunica faptul ca este vorba de o amenda platita, dar fiind platita in 48 de ore, diminuat, trebuie sa merg personal cu dovada platii la ANAF si cu cerere de ridicare a popririe. I-am spus ca am trimis dovada platii imediat ce am efectuat-o. Raspunsul lui m-a facut praf: "ati trimis doar la emitent, nu si la ANAF"
Am fost la ei cu dovada platii si cu adresa de solicitare a incetarii executarii. Imi spun ca cica ei nu au cum sa vada ca eu am platit in 48 ore. Dar in mod normal, nu cel care solicita decaderea din termen trebuie sa faca dovada?
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 15:35, 18 August 2017
Nu exista comunicare intre institutii , ar trebui acționate in judecata si cerute daune , pentru drumurile facute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta platita-somatie anaf !!! roxana69 roxana69 Acum 3 ani am platit o amenda pentru lipsa rovigneta (in 48 ore). Am trimis dovada platii cu confirmare de primire la CNADNR (adresa indicata in PV), iar acum ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- cuantum mmiionut mmiionut buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu nu l-am gasit. Problema mea suna in felul urmator:in ziua de salariu m-am prezentat ca ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta loriparla loriparla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie. Am avut venite 2 amenzi pentru lipsa rovinieta. Am platit in 48 de ore de la data la care mi-au venit ... (vezi toată discuția)