avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda rovigneta platita-somatie anaf !!!
Discuție deschisă în Executare silită

amenda rovigneta platita-somatie anaf !!!

Acum 3 ani am platit o amenda pentru lipsa rovigneta (in 48 ore). Am trimis dovada platii cu confirmare de primire la CNADNR (adresa indicata in PV), iar acum primesc de la fisc somatie de plata pe suma intreaga 250 lei. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva ? Am pastrat dovada platii inclusiv confirmarea de la posta ! Va rog sa-mi dati un sfat, cum sa procedez ?#-o
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:03, 5 Februarie 2016
Redactati o notificare catre ANAF si anexati Procesul Verbal si dovada achitarii amenzii in copie. O trimiteti prin fax si confirmare de primire sau curier rapid. In paralel ar fi bine sa luati legatura si cu biroul de executari al ANAF-ului si sa le sesizati aspectul, sa nu va treziti cu popriri pe conturi. Succes
Company Advising a scris:

Redactati o notificare catre ANAF si anexati Procesul Verbal si dovada achitarii amenzii in copie. O trimiteti prin fax si confirmare de primire sau curier rapid. In paralel ar fi bine sa luati legatura si cu biroul de executari al ANAF-ului si sa le sesizati aspectul, sa nu va treziti cu popriri pe conturi. Succes

Faceți așa, dar, preventiv, formulați și o contestație la executare ptr a fi în termen.

Care sunt pasii in cazul contestatiei la executare? Se depune la judecatoria de sector ? Ce taxe se platesc ?
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2016
roxana69, utilizator
Nu este nevoie să faceți contestație. Dovada plății trebuia trimisă la ANAF, nu la CNADR. Faceți asta și se rezolvă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare herminast herminast Executare silita pentru proces verbal CNADNR trimis prin posta in 2012 lipsa rovigneta, nu a platit amenda. Intrebare: se poate face contestatie la ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadr mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua, am achizitionat in 05.2018 un autoturisam (fara rovinieta).Am achizitionat rovinieta pt 7 zile , actele cu Anaf si inmatricularea au durat 14 zile, ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovigneta danmarianpopescu danmarianpopescu Buna ziua, Astazi, cautand niste informatii pe \\"Portalul instantelor de judecata\\" am vazut ca sotia are 2 procese de executare silita cu CNADR pentru ... (vezi toată discuția)