avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrare auto

Am cumparat pe 5 decembrie 2018 un matiz, de la un barbat acesta mia dat talon cartea masini si asigurare dar nu mia dat si fiscal ca a zis ca masina este p numele unei matuse si a doua zi o sa mil dea de atunci nu mai raspunde la telefon asa ca am decis sa caut femeia care era trecuta in carte ca proprietar. Am contactato si mia spus ca ia a vandut masina unui alt barbat si a scoso de la primarie si la ea nu mai figureaza dar cum a putut sa o scoata de la primarie daca barbatul respectiv nu a inscriso la el la primarie? Si ca nu a trecut in carte cui ia instrainato deoarece acea persoana nu ia mai raspuns si mia zis ca masina nu mai e inscrisa la nici o primarie precizez ca are itp si asigurare valabile. Cum pot face sa trec masina pe numele meu? Pot circula cu masina daca nu e inscrisa l primarie? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna seara am cuparat o masina de un vanzator ce nu este proprietar ... CIPRIANCARAN CIPRIANCARAN Buna seara am cuparat o masina de un vanzator ce nu este proprietar in talon ,am primit cartea civ talon asigurare itp rovinieta act v.c,fiscal de la el .insa ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Utilizare autoturism DanielScorus DanielScorus Buna ziua. As avea si eu nevoie de ajutorul dvs intr-o problema. Recent unchiul meu a decedat, in timpul vietii a lasat sotiei un testament autentificat in ... (vezi toată discuția)