avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara am cuparat o masina de un vanzator ce nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara am cuparat o masina de un vanzator ce nu este proprietar ...

Buna seara am cuparat o masina de un vanzator ce nu este proprietar in talon ,am primit cartea civ talon asigurare itp rovinieta act v.c,fiscal de la el .insa ca sa inscriu masina pe numele meu mi sa cerut fiscalul proprietarului din talon .pe care nu vrea sa mil dea doar contra cost .Cum pot proceda ?pot insrie masina ?pot circula cu ea?il pot da in judecata?pot inregistra un apel cu el de fata cu politia pentru a avea o dovada ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:14, 3 August 2020
Notificati oficial vanzatorul sa puna la dispozitie toate documentele necesare inmatricularii vehiculului-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
solutia rapida e sa-i platiti contravaloarea fiscalului celui ce figureaza in talon. un proces dureaza, iar costul fiscalului nu depaseste 50 lei. ati fost neglijent: ati vazut ca pe talon e alt nume si totusi ati cumparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Ajutor-acte auto mihtzy mihtzy Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)