Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt o graviduta care a intrat în foaie de boala din data de 04.09.18, pana la data de 11.11.18 pentru iminenta de avort, cod indemnizație 01, iar în continuare din data de 12.11.18 am intrat in concediu de maternitate (prenatal), rugămintea mea este daca se poate sa ma ajutati cu un calcul pentru foaia de boala de pe luna septembrie si octombrie, salar incadrare 1950brut lei brut, si care ar fi modul de calcul pe luna noiembrie, avand foaie de boala din 01.11-11.11 si din 12.11.-30.11 prenatal, se va acumula sau se va calcula diferentiat?
M-ar ajuta enorm un exemplu de calcul, atat pentru foaia de boala, cat si pentru prenatal, pentru a ma lamuri in legatura cu contribuțiile care se retin, cu ce procent de indemnizație sunt platite, în condițiile în care nici la ora actuală nu mi s-au făcut plățile de la firma pentru foile de boala, pe motiv că nu pun bani de la ei, daca cei de la CAS nu le-a virat banii, si in aceste conditii unde ar trebui sa fac o sesizare?
Va rog din suflet sunt într-o situație alerta si m-ar ajuta enorm niste răspunsuri.
Sarcina si concediu
onthespot
Buna seara,
1) sunt functionar public, insarcinata in 10 saptamani, sarcina cu risc. Anul trecut noiembrie si decembrie am avut cate 4 zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)