avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ma pot afecta 3 zile la calcul indemnizatiei pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ma pot afecta 3 zile la calcul indemnizatiei pentru cresterea copilului?

si Buna ziua
Sunt insarcinata in saptamana 28, iar din luna a 4-a de sarcina am intrat in concediu medical, fiind diagnosticata cu iminenta avort.
Asftel ca, lunar primeam de la maternitate foaie de internare, dupa care concediu medical pina la sfirsitul lunii. Pt luna noiembrie, am primit concediul medical pana pe data de 25 a lunii, dar m-am prezentat astazi la maternitate si am obtinut doar pt zilele 29 si 30. Deci 26, 27 si 28 au ramas neacoperite. Precizez ca am adresa de la Comisia de Expertiza cu prelungirea concediului medical pana la data de 30.11.2011.
Intrebarea mea este daca ma vor afecta acele 3 zile, respectiv 26, 27 si 28 la calcul indemnizatiei de crestere a copillului, iar daca da, ce solutie as avea?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:46, 29 Noiembrie 2011
Nu va afecteaza dreptul la indemnizatie crestere copil.
Din calcul va rezulta o mica, mica diminuare pentru luna respectiva datorita celor 3 zile neplatite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si indemnizatie crestere copil MONICA HRIB MONICA HRIB BUNA ZIUA ,SUNT INSARCINATA IN 14 SAPTAMANI SI SUNT IN CONCEDIU MEDICAL DE LA 5 SAPATAMANI DE SARCINA DEOARECE AM IMINENTA DE AVORT SI TREBUIE SA STAU LA ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? bond21 bond21 Buna ziua,am o nelamurire si mai exact de modul de cotizare la stat,am semnat un contract de munca nedeterminat de 8 ore/zi,incepand cu data de 21/08/2015,in ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal iliealinaionela iliealinaionela buna seara.am urmatoarea nelamurire.sunt asistent farmacist,in ultimul an de zile am lucrat la doua farmacii.in luna septembrie 2014 am avut o pauza de 20 de ... (vezi toată discuția)