avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU PRENATAL SI INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU PRENATAL SI INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

BUNA ZIUA ,SUNT INSARCINATA IN 14 SAPTAMANI SI SUNT IN CONCEDIU MEDICAL DE LA 5 SAPATAMANI DE SARCINA DEOARECE AM IMINENTA DE AVORT SI TREBUIE SA STAU LA PAT
CUM SE VA CALCULA CONCEDIUL PRENATAL SI INDEMNIZATIA PT CRESTERE COPIL DACA EU SUNT IN CONCEDIU MEDICAL ?
VA MULTUMESC!
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
MONICA HRIB, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:07, 19 Ianuarie 2010
In cazul concediului sarcina si lauzie baza de calcul o reprezinta 85 % din veniturile realizate pe ultimile 6 luni.
Concediul medical este perioada asimilata stagiului de cotizare si intra in calculul indemnizatiei de maternitate 126 zile calendaristice(prenatal si postnatal).

Concediu CIC se calculeaza pe baza veniturilor realizate in ultimile 12 luni anterior datei naterii copilului,85% din media acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal este 126 sau 168 de zile in 2010? iuliana0025 iuliana0025 buna ziua! sunt insarcinata in 6 luni si peste 1 luna urmeaza sa intru in concediu prenatal, de aceea as vrea sa va intreb daca concediu prenatal este 126 ... (vezi toată discuția)
Calculul salariului prenatal si postnatal alina- 1977 alina- 1977 Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie daca este adevarat ca postnatalul este palatit cu 85%din brutul pe ultimiile 6 luni, iar prenatalul cu 85% din net-ul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua byta byta inainte sa ma angajez unde lucrez acum am lucrat in alta parte,dar am facut o pauza de aproximativ 9 luni.ce vreau eu sa stiu e ca daca as dori sa imi platesc ... (vezi toată discuția)