avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare timbru de mediu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare timbru de mediu

Bună ziua. Apelez la ajutorul d-voastră in aceasta lume încâlcita a justiției. Pe scurt, am acționat în judecata în urma cu doi ani ministerul mediului, pentru a-mi recupera timbrul de mediu achitat la înmatricularea mașinii personale. Am câștigat procesul, administrația fiscala a făcut recurs dar am câștigat și recursul. Am depus documentele la administrația fiscala în luna August 2017(cerere de restituire, hotărâre judecătorească inclusiv recurs). Efectiv, administrația fiscala și ministerul mediului, refuza sa respecte și sa ducă la îndeplinire hotărârea judecătorească. Nu mai știu ce sa fac. Va rog sa ma sfătuiți ce as mai putea sa fac. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: opticr , utilizator 07:32, 22 Decembrie 2018
Sa puneti in executarea hotararea. Nu inteleg de ce ati asteptat atata timp. Discutati cu un executor judecatoresc si puneti hotararea in executare.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Am încercat sa discut cu un executor, dar pana acum m-am lovit de refuzuri din partea acestora. O sa mai încerc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu balauflo balauflo Buna seara, am o intrebare, am castigat in instanta timbrul de mediu, am depus la finante o cerere insotita de hotararea tribunalului respectiv sentinta curtii ... (vezi toată discuția)