avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... CERERE PT SPOR DE PUTERE.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

CERERE PT SPOR DE PUTERE.

Am fost la cez vânzare,acum sânt la digi energy ( rds-rcs ).La cine trebuie să mă adresez pt un spor de putere pt a monta o centrală electrică de 6 kW.Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lulita b , utilizator 21:59, 20 Decembrie 2018
Adresati-vă distribuitorul local - CEZ România dacă sunteți în Oltenia.
Furnizorul RCS RDS va poate reprezenta în relația cu distribuitorul local, dacă nu este prevăzut altfel în contractul de furnizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Actualizare aviz cez? alexandra_cristina2015 alexandra_cristina2015 Buna ziua Am urmatoarea situatie. In urma cu aprox 10 ani compania de distributie electrica Cez a procedat la scoaterea in exterior a contoarelor de curent ... (vezi toată discuția)