avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel

am deschis apel la o sentinta data in prima instanta pentru desfiintarea casei care am construito, fara autorizatie de construire. ce sannse am sa castiig ? casa e finalizata de 2 ani
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:27, 20 Decembrie 2018
Buna seara,
Angajati-va avocat care sa va ajute.
Fara sa vedem actele e greu de spus ceva.
am inteles
Cu informațiile oferite, nici Mama Omida nu v-ar putea oferi un răspuns pertinent!
Mergeți cu înscrisurile la un avocat și tratați problema cu maximă seriozitate dacă ați pierdut în fond, miza este mare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria poate da despagubiri? catalina45 catalina45 buna ziua . mama mea a cumparat in anul 2004 300 mp teren de la o persoana si a inceput construirea casei. Dupa finalizare a aparut o persoana care a spus ca ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu autorizatie de constructie anulata steffy.1 steffy.1 Am semnat un contract de vanzare cumparare pentru un apartament intr-un bloc nou aflat in litigiu afland de litigiu la notariat cand am fost ptr a semna ... (vezi toată discuția)
Proces pentru drept de servitute pierdut cosmin_b cosmin_b Buna seara! Incepand de ieri am si eu o mare problema. Detin un teren intr-o comuna, in incinta unui fost C.A.P . in anul 2008 am obtinut autorizatie pentru ... (vezi toată discuția)