buna ziua . mama mea a cumparat in anul 2004 300 mp teren de la o persoana si a inceput construirea casei. Dupa finalizare a aparut o persoana care a spus ca si ea este proprietar pe jumatate din teren. S a judecat in instanta si a dat si celei de a doua persoane bani pe jumtate din teren. La ultimul termen de judecata a aparut o a treia persoana care a spus ca ea este proprietar pe cealalta jumatate de teren si nu prima persoana. Ultima nu a vrut basni ci dimolarea casei. Intre timp mama mea a obtinut autorizatia de constructie si schita casei dar nu are intabulare . Ne am judecat timp de 14 ani iar mama mea a pierdut procesul cu ultima persoana care nu a vrut sa vanda cei 150 mp . de la instanta de fond am facut apel. am pierdut si apelul. Urmeaza sa facem recurs. Va rog mult ajytati ma cu un sfat. Eu am cheltuit peste 80000 lei si am investit in imobil ca sa ridic pretul , la sfatul avocatului , in eventualitatea unei cereri de despagubiri. Nu mai am bani sa imi permit un avocat si orice sfat este binevenit din partea dumneavoastra . mama mea are 70 ani si ar ramane pe drumuri . m am gandit ca as putea da in judecata primaria pentru despagubiri. La recurs nu stiu cum sa procedez, daca nu am bani pentru a mi angaja un avocat este obligatoriu sa am? pot cere unul din oficiu? m as duce pe anumite articole de lege insa nu gasesc nimic . va implor ajutati ma . Multumesc.
Nu este obligatoriu, insa recursul este tehnic, e dificil fara un avocat. Mama poate cere ajutor public judiciar pentru avocat.
Articole de lege pentru recurs, fara sa cunoastem dosarul, nu avem cum.
Nu va poate ajuta nimeni fara a studia dosarul dvs,hotarari pronuntate,acte depuse etc 14 ani de litigii nu pot să fi rezolvati cu un sfat pe un forum oricâta bunăvoința există.COnsultati un av macar pt a va redacta recursul.
Va rog un sfat
catalina45
BUNA ZIUA. Mama mea a pierdut un proces la instanta de fond , la fel si recursul. Urmeaza sa facem apel. Si pentru ca nu mai avem bani am dori sa ne ... (vezi toată discuția)