Buna ziua, am sa incerc sa fiu cat se poate de scurta si inteleasa. Mama mea a cumparat 300 mp de la un asa zis proprietar, care s-a dovedit ulterior a fi fals, in anul 2004. Ulterior au aparut 2 proprietari. Primul a fost de acord sa ii vanda mamei partea de teren si s-au intoicmit acte d evanzare cumparare. De alt doilea proprietar am aflat cand casa era deja ridicata, casa care este ridicata jumatate pe terenul mamei si jumatate pe terenul celui de al doilea proprietar. Anul trecut mama mea a chemat la mediere pe acest proprietar care nu a vrut sub nici o forma sa ii vand terenul. Atunci de la mediator s-a mers cu dosarul la instanta. Imediat acest proprietar a deschis si alte procese: unul pentru anularea autorizatiei, unul pentru plata chiriei pe acei 150 metri patrati din anul 2004 si pana in prezent. Intre timp dosarul mamei mele a fost inchis pana la solutionarea celor doua dosare deschise de cel de al doilea proprietar. In cel cu anularea autorizatiei s a finaslizat cu castig de cauza pentru proprietar adica s a anulat autirizatia de constructie. Imediat s-a aflat ca de fapt avocata prorpeitarului este cununata de judecatoarea care a instrumentat dosarul. S a facut contestatie, insa comisia a spus ca solutia este temeinica si legala.. Eu nu stiu acuym la ce sa ma astept, ce sa fac. As face plangere impotriva acelei judecatoare, as stramuta procesul, as face apel. Cert este ca aceasta casa a mamei mele este construita jumatate pe terenul mamei, jumtatate este construita pe terenul acestui proprietar care nu vrea sa vand si care s-a exprimat ca nu se lasa pana nu o scoate pe mama afara din casa si se muta acest proprietar in casa. Nu va mai spun ca proprietarului terenului are o fetita cu sindromul dawun care a motivat in cererea de la instanta ca traieste cu acest copil cu acest sindrom intr o camera de camin si este nedrept ca mamam mea sa locuiasca in casa construita pe terenul lui. Mama mea cand a ridicat casa a fost inselata si nici nu stia de existanta proprietarului real. Va rog din sufflet, astept o parere, un sfat...
Buna ziua,
Luati legatura cu un avocat.
Speta e destul de incurcata si fara sa vada cineva actele si restul dovezilor e freu de dat un sfat.
Luati legatura repede inrucat termenul de apel este limitat de lege la 30 de zile de la comunicarea sentintei.
Pueti formula cerere de stramutare conform art.140(2)NCPC"Banuiala se considera legitima in cazul in care exista indoiala cu privire la impartialitatea judecatorilor din cauza circumstantelor procesului,calitatii partilor ori unor relatii conflictuale locale."
Formulati si apel in termen de 30 zile de la comunicare.
Succesiune ?
cezara costina
Sunt 4 frati. Ambii partinti au decedat. Parintii au construit o casa in judetul Neamt pe un teren al bunicului mamei fara sa aiba un inscris din care sa ... (vezi toată discuția)