Sunt 4 frati. Ambii partinti au decedat. Parintii au construit o casa in judetul Neamt pe un teren al bunicului mamei fara sa aiba un inscris din care sa rezulte acordul acestuia pentru a construi casa. Casa a fost construita fara a se obtine autorizatie de constructie in anul 1973. Bunicul mamei a decedat si el. Impozitul la acea casa si teren s-a platit an de an de catre parinti pana in anul 2004 cand mama a decedat. Cei 4 frati nu au facut succesiune nici dupa mama nici dupa tata. Fratii vor sa vinda casa. Au vreo sansa avand in vedere ca: nici dupa bunicul mamei nu s-a facut vreo succesiune si el are 12 copii, fratii nu au nici un document din care sa rezulte ca parintii au construit casa, deci nu pot dovedi ca parintii sunt proprietarii casei, iar cine cumpara casa vrea sa cumpere si terenul, teren care dupa cum am spus este al bunicului mamei si nu au cum sa-l vanda?
Prin notariat nu se poate vinde nimic , atita timp cit nu ai acte de proprietate in original autentice. Ca poata sa vinda cu chitanta de mina asa cum se mai obijnuieste pe la tara, e problema cumparatorului care isi asuma un mare risc.
Constructie casa
geo17263geo
As vrea sa construiesc o casa pe terenul tatalui meu .Nu am acte de proprietate pe acest teren . De fapt nu s-a dezbatut succesiunea de pe mama care este ... (vezi toată discuția)
Mai am vreun drept???
elyada
In anul 1981 parintii mei au divortat,noi suntem 2 frati,in urma divortului,fratele meu a fost dat in custodia tatalui,iar eu in cea a mamei,casa parinteasca ... (vezi toată discuția)