avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura căsătorie cu cetățean
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura căsătorie cu cetățean

Bună ziua , urmează sa ma căsătoresc cu un cetățean rus , care este procedura după căsătorie pt. a putea locui împreună, precizez ca de 3 ani sunt domiciliat în UK , după căsătorie cetățeanul rus va trebui sa obțină permis de ședere roman pt. a putea locui/munci legal în UK ?
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 14:08, 20 Decembrie 2018
Cred ca pentru amândoi veți avea nevoie de vize Pt UK, și da- pentru soțul Dvs aveți nevoie de permis Pt șederea in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de munca si card de rezidenta chonkar chonkar Buna ziua, am citit multe dintre raspunsurile si intrebarile dvs pe net, am citit si legile de pe Oficiul de imigrari roman, dar nu m-am lamurit. Va rog daca ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Prelungirea cartii de rezidenta pentru membrii de familie Nes Nes Buna ziua! Sunt cetatean al Rep. Moldova, sunt casatorita cu cetatean roman si posesare a unui card de rezidenta pt membrii de familie. Astazi am fost la ORI ... (vezi toată discuția)