avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dubla residenta si asigurare CAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dubla residenta si asigurare CAS

Buna ziua,
Sunt angajat pe 6 h in Romania cu CM dar lucrez la distanta avand rezidenta in Italia. Acolo lucrez alte 6 h pe PFA consultanta informatica. Intrebare e: este legal sa fiu asigurat n ambele tari, dar ar fi legal sa beneficiez de tratament intr-o tara(voi avea o operatie) si in RO sa cer concediu medical? sau pot sa fac cerere sa ma scoata de la CAS(cred ca taxele oricum vor trebui platite fiind prin CM)?

Alte discuții în legătură

Concediu medical tbc suribia suribia Buna ziua! Daca beneficiez de concediu medical 6 luni pentru TBC de la firma la care lucrez, pot sa functionez separat pe PFA (fara sa-mi suspend ... (vezi toată discuția)
Contestatie contributie cnas gena_b gena_b Buna seara, E posibil ca dupa 4 ani dupa ce m-am inscris in Sistemul National Sanitar din Italia, inca sa primesc instiintari de plata de la CNAS Braila si ... (vezi toată discuția)
Lucrez in italia ca si dipendente - unde si ce trebuie sa platesc? stefovy stefovy Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: - pana in sept 2015 am locuit in Bucuresti si lucrat doar in Ro ca si angajat al unei multinationale - ... (vezi toată discuția)