avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod rutier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod rutier

Am atestat de masinist utilje cale terasamente si permis cât b si nu ma pot angaja pe un buldoexcavator ca nu am categoria c si nu pot circula pe un drum public numai cu cat.b si atestat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 20 Decembrie 2018
Vi s-a mai dat raspunsuri la problema dvs
www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

p.s.
Topicul se va inchide , urmand sa continuati discutia pe unul din cele doua topicuri unde ati mai primit raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa conduc buldoexcavator cu cat b? Radasanu Radasanu Multi sustin ca nu!! dar totusi este un utilaj de construcii si este inclus in cat TR legislatia rutiera spune clar ca pot conduce cu cat B utilajele si ... (vezi toată discuția)
Drepturi bănești reprezentând plata concediului de odihnă 80raducu 80raducu Am fost salariat în cadrul M.A.I., respectiv polițist, timp de 25 ani. Datorită unor afecțiuni medicale (neoplasm căi biliare) în perioada 01.01.2017-mai ... (vezi toată discuția)
Pot conduce cu categoria b un buldoexcavator sandulescu 87mihai sandulescu 87mihai am inteles ca daca buldoexcavatorul este inscris la primarie (avand nr de inregistrare galbene ) este permisa conducerea acestuia pe drumurile publice.dar de ... (vezi toată discuția)