avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi bănești reprezentând plata concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi bănești reprezentând plata concediului de odihnă

Am fost salariat în cadrul M.A.I., respectiv polițist, timp de 25 ani. Datorită unor afecțiuni medicale (neoplasm căi biliare) în perioada 01.01.2017-mai 2018 m-am aflat în concediu medical(incapacitate temporară de muncă). După această data m-am pensionat, intrucât am fost clasat ca inapt, cu gr.II de invaliditate. Am solicitat la I.P.J. acordarea drepturilor bănești reprezentând plata concediului de odihnă pentru perioada menționată, conform Codului Muncii. Am primit răspuns că nu am dreptul la concediu de odihnă pentru această perioada întrucât m-am aflat sub incidența art.3 alin.(1) din H.G. nr. 1.578/2002. Cele două acte normative se contrazic. Ce mă sfătuiți. Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 4 Ianuarie 2019
Ati primit raspunsuri aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

p.s.
Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
Continuati discutia pe topicul initial deschis . Acest topic se va inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna 80raducu 80raducu Am lucrat timp de 25 ani in M.A.I. Incepand cu 01.01.2017 și pana la data de 30.05.2018 in urma unor probleme medicale am fost in concediu medical, iar de la ... (vezi toată discuția)
Marire salariala 1martie nicocornean nicocornean Sunt asistent medical la un centru pt persoane varstnice.Mi s-a spus de catre conducerea unitatii ca la centrele pt persoane varstnice nu se maresc salariile ... (vezi toată discuția)
Un sfat ...urgent va rog! liviu2006 liviu2006 Buna ziua. Incep prin ami expune doua probleme dupa cum urmeaza: 1. In cursul anului 2010 , luna ianuarie am fost efectiv la serviciu , iar incepand cu ... (vezi toată discuția)