avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu medical

Buna ziua,
Am lucrat la o firma incepand cu 25 octombrie 2018. Salariul in mana era de 1700 lei, in cartea de munca salariul minim pe economie. Am fost de acord acu acest aspect. Mentionez ca pe fiecare 20 ale lunii primeam salariul. In luna decembrie mai exact de pe 4 pana pe 14 am fost in concediu medical avand varicela. Din ce am inteles de la medicul de familie ar insemna sa se plateasca cu 75%. In data de 17 decembrie a fost ultima zi la aceasta firma. Intrebarea mea este cat o sa primesc salariul? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna neefectuat Irimad Irimad Buna ziua , lucrez din ianuarie 2018 nu mi-am luat nici o zi de concediu si acum vreau sa plec din firma. Am salariu minim pe contractul de munca dar in mana ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical pe cod 14 ionuti71 ionuti71 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: Sotia este angajata unei firme din luna noiembrie 2012, avand salariul minim pe economie de 700 lei. ... (vezi toată discuția)
Concediu 100% Alina.. Alina.. Buna ziua! Lucrez la o firma din 08.11.2013, iar pana in noiembrie 2016 nu am avut nici o zi de concediu medical. Salariul pe cartea de munca a fost mereu ... (vezi toată discuția)