avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doua dosare penale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doua dosare penale

In primul dosar de la constanta am obtinut amanarea aplicarii pedepsei . Am fost oprit la bucuresti si mi s a intocmit dosar penal pentru conducere fara permis inainte de sentinta primului caz. Cu hotararea primita de la judecatoria constanta trebuie sa ma duc la politia rutiera sa mi ridic permisul de conducere , intreabarea mea este daca o sa interfereze cu cel de la bucuresti pentru care inca nu am fost cautat sau chemat la declaratii . O sa imi elibereze politia rutiera constanta tot ce am nevoie pentru a mi ridica permisul de conducere sau o sa apara cel de la bucuresti si n o sa pot sa fac nimic indiferent de ce s a hotarat in primul dosar.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
MihaiBdm, utilizator
Veti avea dreptul de conducere suspendat pana se solutioneaza dosarul de la Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis razvanalex26 razvanalex26 Cu sentinta definitiva de amanarea aplicarii pedepsei ma duc la politia rutiera,imi suspenda permisul 90 de zile fiind retinut cnf dosarului penal , imi da ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat si dovada expirata Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 18.11.2018 am fost surprins conducand masina fara permis de conducere si cu dovada expirata, eu am primit o instintare ca in data de ... (vezi toată discuția)
Acord recunoastere vinovatie cosmin_curuci cosmin_curuci Buna seara.am facut marea prostie de a ma sui la volan sub influenta bauturilor alcoolice.a rezultat probe biologice,dosar penal etc.la parchet,impreuna cu ... (vezi toată discuția)