avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Minor la divorț
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Minor la divorț

Bună seara. As dori sa știu dacă pot părăsi județul cu fica mea find minora precizez ca suntem în divorț fetița locuiește cu tatăl dar mia dat voie sa o țin o săptămână. Problema este ca vreau sa o duc în vacanță la munte. Fostul soț nui deacord sa o duc la munte eu îmi doresc sa petrec o săptămână cu ea în vacanță pt ca nu a fost niciodată în vacanță. Am probleme cu politia dacă el ma denunță ca am părăsit județul
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
Valentino1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:40, 20 Decembrie 2018
Buna seara,
Ca sa plecati in tara nu va trebuie acordul NIMANUI!
Incercati sa nu intarziati cand va trebui ca fiica sa se intoarca la domicilu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Cerere modificare program vizitare minor auvlg auvlg Am divortat in 2006 in urma divortului copilul a fost incredintat mamei si cu asta am fost total deacord. La data respectiva fosta sotie avea domiciliu in ... (vezi toată discuția)
"arestat" la domiciliu?! Elann Elann Buna ziua! Dupa un divort interminabil (si acum e recurs pentru dreptul de vizita al meu pentru copil), am reusit ca in vacanta de iarna, asa cum este ... (vezi toată discuția)