avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta vechime munca persoana decedata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta vechime munca persoana decedata

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: tatal meu a decedat de curd si doresc sa depun dosarul pentru pensia de urmas. Printre actele necesare, mi s-a spus ca am nevoie si de adeverinta de vechime si sporuri a tatalui din anul 2011 pana la momentul decesului. Problema este ca nu am nicio modalitate de contactare a angajatorilor din aceasta perioada pentru a-mi elibera adeverinta.
Exista alta posibilitate de a face rost de aceasta adeverinta? Daca incerc la ITM, poate sa-mi elibereze mie astfel de document?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2018
mircea.macavei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 21 Decembrie 2018
ITM-ul nu are cum sa elibereze un astfel de document.

Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor, conform prevederilor legale in materie.

Daca fostii angajatori sunt radiati, atunci puteti solicita ITM-ul eliberarea unui extras REVISAL, insa acesta nu se substituie adeverintei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in faliment Anderei G Anderei G Firma la care am lucrat avea sediul in alt oras cu punct de lucru in iasi. Eu mi-am dat demisia cu 2 ani inainte de a intra firma in faliment. La acel moment ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a activitatii valentindaniels valentindaniels Buna ziua. Acum un an mi-am dat demisia de la locul de munca. Recent am constatat ca nu mai am decizia de incetare a activitatii. Pierd vechimea daca nu o mai ... (vezi toată discuția)
Contractele de munca individuale Robert19 Robert19 CMI-ul nu se mai inregistreaza la itm?.. e adevarat? (vezi toată discuția)