avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare aviz psihologic
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare aviz psihologic

Bună ziua, am o problema legata de testarea psihologică pentru Școala de agenți de politie, am vrut să dau in acest an dar am fost declarat inapt și trebuie să fac contestatie dar nu știu ce motiv aș putea avea, ei ne au pus sa semnăm o hârtie prin care ne este interzisa contestarea pe anumite motive, va rog ajutați mă sa gasesc un temei legal pentru a putea susține din nou testarea, mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Istrate Didina , utilizator 08:19, 20 Iulie 2022
De obicei pe orice decizie este scris modul in care ea poate fi contestata.
BIU"
BIU"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz psihologic ,politie dordeduca dordeduca La cat timp se poate repeta un examen psihologic daca esti declarat inapt pentru scoala de subofiteri de politie ? (vezi toată discuția)
Examen psihologic Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile ma puteti ajuta? vreau si eu un model de test psihologic pt atmitere la politie.ude pot sa gasesc?#-o:-/:-/ (vezi toată discuția)
Politia locala abuz serviciu. help Leonard999 Leonard999 Acum 1-2 saptamana am fost oprit de politia locala in parc. Motivul, viteza prea mare in parc cu bicicleta. Asistentul m-a asigurat ca este avertisment, mi-a ... (vezi toată discuția)