avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recurs

Am chemat în judecată o unitate militară unde am lucrat pentru drepturi bănești neacordate conform legilor salarizării unice. Am fost cadru militar. Secția de contencios administrativ fiscal a Tribunalului Constanța mi-a respins cererea ca nefondată. Nu am avut avocat. Pot face recurs la Tribunalul Constanța singur sau îmi trebuie avocat?
Cel mai recent răspuns: dan2708 , utilizator 12:33, 21 Decembrie 2018
Puteti depune recurs la Tribunalul Constanța, care se va judeca de catre Curtea deApel Constanta.
Mă pot reprezenta singur. Nu-mi trebuie avocat?
Daca va descurcati singur, nu-i obligatoriu sa aveti avocat.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- pot face recurs la Î.c.c.j. ? hdm hdm Pot face recurs la Î.C.C.J. împotriva unei hotărâri emisă de o curte de apel, secția contencios administrativ? Dacă \'da\', in ce termen? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Cereri in recurs eduuard eduuard Conform actualei legislatii in materie civila, in recurs, cererile si concluziile partilor pot fi formulate doar prin avocat? (vezi toată discuția)
Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)