avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin ??
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin ??

Mi-a expirat buletinul și pașaportul și trebuie sa ajung mâine neaparat in tara probleme familiare ce trebuie sa fac sa pot sa trec de frontiera așa sau sa îmi pot face bilet ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
trifanelena95, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:55, 22 Decembrie 2018
Buna seara,
Mergeti la ambasada si interesati-va!
De la ambasada se da titlu de calatorie! Daca ai dovada ca iti trebuie urgent (biletul de avion /autocar) se poate elibera in cateva ore!

trifanelena95 a scris:

Mi-a expirat buletinul și pașaportul și trebuie sa ajung mâine neaparat in tara probleme familiare ce trebuie sa fac sa pot sa trec de frontiera așa sau sa îmi pot face bilet ?

Problema e ca aici in Anglia e închis la ambasada
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă veniți cu mașina este foarte puțin probabil să aveți probleme, eu aș pleca așa dacă aș fi în locul dvs.
Luați în considerare și faptul că nu vă veți putea întoarce până nu vă faceți ori CI cu termen de 10 ani, ori CI provizorie ca să obțineți pașaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat, calatorie cu avionul annes1980 annes1980 buna,locuiesc in anglia si as vrea sa stiu si eu daca pot pleca in romania cu avionul daca am buletinul expirat. trebuie sa ajung urgent in tara si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Calatorie din spania in romania minor neinsotit, 17 ani tudorachenicoleta tudorachenicoleta buna seara!!am si eu o intrebare in ziua cand implinesc 18 ani imi expira buletinul,as putea pleca in romania cu cateva zile pana implinesc 18¿¿as ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)