avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Cauza civila italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Cauza civila italia

Buna ziua. In italia se desfasoara o cauza civila intre mine si fostul meu concubin care a durat 9 ani, din pacate. Se pare ca eu nu am suficiente dovezi pentru a demonsta anumiti bani, deci el probabil va castiga. Acum eu sunt in Romania, ce se va intampla daca el castiga procesul, cum se va proceda. Am domicilui in Ro dar cetatenie italiana. In posesia mea nu am bunuri, doar serviciul. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera o suma de bani castigata in instanta? x-man x-man In urma unui proces penal,ca parte vatamata,instanta mi-a dat castig de cauza,inculpatul fiind obligat la plata unei sume de bani(2.000ron). Desi a trecut un ... (vezi toată discuția)
Recuperarea de cheltuiele de judecata Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Am o sentitnta de la tribunal in care, dupa o proces, fosta concubina mea are datoria sa m-a despagubesca de 4000 de ron de cheltuiele. Domnisoara a raspuns ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea invaliditatii civile italiene pe teritoriul romaniei ViolaTrieste ViolaTrieste Buna ziua. Ma numesc Violeta Oana Ghemulet , traiesc si lucrez in Italia , in localitatea Trieste ( Friuli-Venezia-Giulia) ; sunt cetatean roman si detin ... (vezi toată discuția)