In urma unui proces penal,ca parte vatamata,instanta mi-a dat castig de cauza,inculpatul fiind obligat la plata unei sume de bani(2.000ron).
Desi a trecut un an,fostul inculpat nu a platit aceasta suma.
Bunuri mobile si imobile desi detine nu sunt trecute pe el,lucreaza in Italia, cine sa-l mai urmareasca?
Se pare ca totul este pierdut,pacat de timpul pierdut prin tribunale vreme de un an,in timpul asta el imi rade in fata!
daca acele bunuri au fost vreodata ale lui si le-a instrainat ulterior, le poti urmari... poti demonstra ca acel act de instrainare a bunurilor a fost facut in scopul sustragerii de la urmarirea penala
Pentru 2000ron nu merita sa-ti cauti drepturile prin Italia!
Daca as fi fost cetatean Italian altceva era,dar roman cu justitia noasta,vai si amar,fara bani in fata justitiei din Ro esti zero barat!
Crima in italia
un-tip
Daca un cetatean roman ucide un al cetatean roman dar totul se petrece in italia,procesul are loc in italia si dupa legile de acolo?ce pedeapsa este pt crima ... (vezi toată discuția)
Caz penal?
omul9
Buna
Acum ceva vreme mi-au fost trimisi niste bani prin banca pentru un anumit serviciu,nu am semnat nici un contract cu persoana respectiva,doar i-am ... (vezi toată discuția)