avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera o suma de bani castigata in instanta?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera o suma de bani castigata in instanta?

In urma unui proces penal,ca parte vatamata,instanta mi-a dat castig de cauza,inculpatul fiind obligat la plata unei sume de bani(2.000ron).
Desi a trecut un an,fostul inculpat nu a platit aceasta suma.
Bunuri mobile si imobile desi detine nu sunt trecute pe el,lucreaza in Italia, cine sa-l mai urmareasca?
Se pare ca totul este pierdut,pacat de timpul pierdut prin tribunale vreme de un an,in timpul asta el imi rade in fata!
Cel mai recent răspuns: x-man , utilizator 17:00, 28 Ianuarie 2012
daca acele bunuri au fost vreodata ale lui si le-a instrainat ulterior, le poti urmari... poti demonstra ca acel act de instrainare a bunurilor a fost facut in scopul sustragerii de la urmarirea penala
Daca nu are bunuri in tara pe numele sau, puteti merge in italia si in baza hotararii instantei romanesti sa îi fie pusa poprire pe venituri.

Procedura poate dura ceva dar puteti cere și dobanda legala daca nu ma insel si desigur, plata executorului (sau echivalentul italian)
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Pentru 2000ron nu merita sa-ti cauti drepturile prin Italia!
Daca as fi fost cetatean Italian altceva era,dar roman cu justitia noasta,vai si amar,fara bani in fata justitiei din Ro esti zero barat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet extern pierdut in romania de posta romana Rei899 Rei899 Dupa cum stiti traim intr=o tara de hoti.. Posta romana = Hoti Am un colet venit din China Prin Belgia, numai taxele postale 80 de lei, am numar de ... (vezi toată discuția)
Crima in italia un-tip un-tip Daca un cetatean roman ucide un al cetatean roman dar totul se petrece in italia,procesul are loc in italia si dupa legile de acolo?ce pedeapsa este pt crima ... (vezi toată discuția)
Caz penal? omul9 omul9 Buna Acum ceva vreme mi-au fost trimisi niste bani prin banca pentru un anumit serviciu,nu am semnat nici un contract cu persoana respectiva,doar i-am ... (vezi toată discuția)