avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se inregistreaza in contabilitate contractul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se inregistreaza in contabilitate contractul de drepturi de autor?

Buna ziua. Caut raspuns la aceasta intrebare in cazul unui contract de drepturi de autor incheiat intre o firma si o persoana fizica pentru realizarea unui site pe durata limitata de 2 luni. Care este forma de inregistrare in contabilitate?
Cel mai recent răspuns: maritudor , utilizator 13:46, 16 Noiembrie 2009
621 = 401 cu suma bruta
401 = 446 impozit drept autor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar conventie civila mari.a mari.a Buna ziua, Spuneti-mi va rog, retributia unei persoane angajata pe baza uneiu conventii civile este ok daca o inregisrez 621 = 461? Nu primesc factura de ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila - drept de autor Izolda.Raduly Izolda.Raduly Monografie contabila - drept de autor Buna ziua, Va rog frumos, sa ma ajutati cu un raspuns vizavid de urmatoarea speta: O societate achizitioneaza un ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou tatiana1 tatiana1 Am acordat din fondul de protocol pe care nu l-am depasit tichete cadou unor clienti fideli.Am facut situatia analitica nume prenume CNP.In CF si in Normele de ... (vezi toată discuția)