avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj in Franta si administrator de firma SRL in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj in Franta si administrator de firma SRL in Romania

Buna seara.
De curand am deschis firma SRL in Romania, unic asociat, functie administrator. Si in acelasi moment sunt angajat in Franta, urmeaza sa inchei de comun acord ca sa pot avea dreptul la somaj. Nedumerirea mea este daca pot lua somaj in Franta si totodata sa conduc firma in Romania ca administrator, se poate face asta legal sau risc sa fiu luat la intrebari de ITM??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 10:22, 27 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu de autoritatile romanesti mi-ar pasa mie, ci de cele franceze. Puteti intra la frauda sociala, mai faceti si parnaie sau vor emite mandat de arestare international.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat franta giita giita A fost arestat in Franta pentru frauda informatica.Nu a savarsit nici o infractiune pe teritorul francez pentru ca a fost arestat la intrarea in Franta unde la ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie hekermeker hekermeker Buna ziua Am dobandit cetatenia romana prin nastere si in acest an am primit si cetatenia maghiara.Deci am dubla cetatenie. Din ianuarie 2011 locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Infintare nicoljean nicoljean Buna ziua.As dorii sa infintez o societate mixta romano-franceza, si as avea nevoie de explicarea in amanuntit a demersurilor necesare.Multumesc. Cu respect (vezi toată discuția)