avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestat franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestat franta

A fost arestat in Franta pentru frauda informatica.Nu a savarsit nici o infractiune pe teritorul francez pentru ca a fost arestat la intrarea in Franta unde la un control amanuntit au gasit o aparatura pe care nu avea voie sa o detina ce sanse are sa vina acasa tinand cont ca nu are antecedente.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:23, 7 Decembrie 2011
Tine exclusiv de organele de ancheta franceze. Are angajat avocat?
sa angajeze imediat un avocat penalist francez .daca situatia ati prezentat-o corect nu vad de ce a ramas in detentie dupa ce a fost prezentat unui judecator , presupun pentru detinere de echipament interzis si aici ar fi de discutat. angajati urgent un avocat nu va multumiti cu cel dat din oficiu de autoritatile franceze. e important despre ce fel de echipament era vorba.
are avocat angajat are procesul pe 05.12.2011 a avut termen pentru asi pregati apararea de doua saptamani dati-ne o speranta
Avocatul angajat ce spune?
1. nu prea dati date, inca o data ce fel de echipament era.
2. cum a fost incadrat, inteleg ca pe teritoriu francez nu a comis nici o infractiune
3 a comis vreo infractiune, chiar minora pe teritoriul altei tari
4. poate dovedi ca detine acel echipament pentru un motiv legal
5.exista vreun mandat internationale pe numele lui
Avocatul francez trebuie sa cunoasca toate datele, nu-i ascundeti nimic pentru a putea pregati apararea cum se cuvine. Va doresc succes

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare european amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!vreau sa va intreb cum se procedeaza cand iti vine un mandat de arestare european!sotul meu a primit asa ceva din franta dar problema este k el nu ... (vezi toată discuția)
Penal giita giita care este pedeapsa in franta pt frauda informatica tinid cont ca nu are antecedente (vezi toată discuția)
Somaj in franta si administrator de firma srl in romania Niky Mihai Niky Mihai Buna seara. De curand am deschis firma SRL in Romania, unic asociat, functie administrator. Si in acelasi moment sunt angajat in Franta, urmeaza sa inchei de ... (vezi toată discuția)