avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestat franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestat franta

A fost arestat in Franta pentru frauda informatica.Nu a savarsit nici o infractiune pe teritorul francez pentru ca a fost arestat la intrarea in Franta unde la un control amanuntit au gasit o aparatura pe care nu avea voie sa o detina ce sanse are sa vina acasa tinand cont ca nu are antecedente.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:23, 7 Decembrie 2011
nu a facut infractiuni pe teritorul nici unei tari nu exista nici un mandat international nui ascundem nimic avocatului am intrebat ce sanse are sa se intoarca acasa de sarbatori
sa fii arestat pentru frauda informatica ....fara sa fi comis vreuna....mi se pare totusi de domeniul SF.
Incercati sa dati mai multe detalii despre ceea ce stiti, daca vreti raspunsuri concrete.Se poate ca nici dvs. sa nu stiti tot adevarul.
Spre exemplu spuneti-ne ce fel de aparatura s-a descoperit la acel control.
Sansele lui de a se intoarce acasa de sarbatori tin tocmai de ceea ce se afla la dosar in Franta, iar noi..pe langa ca nu stim legislatie franceza, nu cunoastem nici continutul dosarului.
Antecedentele penale sau lipsa lor de multe ori nu ajuta la eliberarea din arest preventiv, totul tine de fapta, cat de grava sau mai putin grava este.
Cred ca ar fi bine sa puneti mai multe intrebari avocatului francez care se ocupa de cazul persoanei arestate, dansul stie cel mai bine raspunsul la intrebarea dvs.
Mult succes.

A fost condamnat la un an cu executie si doi ani cu suspendare cit executa din acest an am inteles ca se poate intoarce in sase luni pentru buna purtare este adevarat sau speram in zadar?
Din 1 an de condamnarea poate fi eliberat dupa 2/3 din pedeapsa daca este staruitor in munca, cuminte, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare european amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!vreau sa va intreb cum se procedeaza cand iti vine un mandat de arestare european!sotul meu a primit asa ceva din franta dar problema este k el nu ... (vezi toată discuția)
Penal giita giita care este pedeapsa in franta pt frauda informatica tinid cont ca nu are antecedente (vezi toată discuția)
Somaj in franta si administrator de firma srl in romania Niky Mihai Niky Mihai Buna seara. De curand am deschis firma SRL in Romania, unic asociat, functie administrator. Si in acelasi moment sunt angajat in Franta, urmeaza sa inchei de ... (vezi toată discuția)