avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... penal
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

penal

care este pedeapsa in franta pt frauda informatica tinid cont ca nu are antecedente
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:59, 13 Noiembrie 2011
Unde s-a savarsit infractiunea?Daca e aplicabila legislatia franceza, nu gasiti raspuns pe acest site.Pot doar sa va dau nume de avocati care cunosc legislatia acelei tari.
pe teritoriu francez s-a savarsit
Conform principiului pesonalitatii legii penale, aceasta se aplica infractiunilor savarsite in afara teritoriului tarii, daca faptutorul este cetatean roman sau daca, neavand nici o cetatenie, are domiciliul in tara.Depinde si ce fel de infractiune a fost, pot interveni alte principii de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat franta giita giita A fost arestat in Franta pentru frauda informatica.Nu a savarsit nici o infractiune pe teritorul francez pentru ca a fost arestat la intrarea in Franta unde la ... (vezi toată discuția)
Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)
Custodie minor francez cris_cris900 cris_cris900 buna ziua am rezidenta in Franta de 6 luni impreuna cu fetita mea de 9 luni (ea are dubla cetatenie romana-franceza) si tatal ei care este cetatean ... (vezi toată discuția)