avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adăugare ani serviciu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adăugare ani serviciu

Lucrez ca femeie de servici la diverse case și as vrea să-mi platesc contribuțiile care sint demersurile.
As vrea sa adaug la anii de pensie și nu știu de unde sa încep demersurile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 26 Decembrie 2018
Sunteti pensionara ?
Va trebui sa mergeti la Casa de Pensii sa incheiati un contract de asigurare.
Nu sunt pensionars
In acest caz, va trebui sa mergeti la Casa de Pensii sa incheiati un contract de asigurare pentru a mai cumula ani de stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca fara intrerupere AdelinaAde AdelinaAde Buna ziua , Cate zile din luna ar trebui sa lucrez ca sa nu am intrerupere in contractul de munca ? La locul de munca unde activez lucrurile s-au complicat ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara vechime daca sunt pensionar grd. iii? Alvisco Alvisco Daca sunt pensionar gradul III, pe caz de boala, avand dreptul la 4 ore de munca, imi pot cumpara vechime? Fie conform actualei legi, fie conform celei care va ... (vezi toată discuția)
Posibilitati pensionare lescu lescu Buna ziua. Sunt nascuta la 1 iulie 1958 si am cumulat 27 de ani si 23 de zile de munca pana la 01.01.2009. De atunci, am mai lucrat doar episodic, sub forma de ... (vezi toată discuția)